Στο αποψινό MasterChef η πραγματικότητα είναι σκληρή

MasterChef

Όσοι μπερδευτούν και δεν προσέξουν τις επιλογές, που κάνουν μέσα από το Mystery Box, θα χάσουν ένα αρκετά σημαντικό, για το στάδιο του MasterChef που βρίσκονται, πλεονέκτημα.

Απόψε στις 21:00, στο 58ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Νέα εβδομάδα και νέες περιπέτειες …μυρίζουν στην ατμόσφαιρα της κουζίνας του MasterChef 4, του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση.

Οι 11 του MasterChef 4, μπαίνουν να μαγειρέψουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό. Το Mystery Box απαιτεί ικανότητες «στο φουλ» και επιλογές όμοιες με εκείνες ενός Τεστ Δημιουργικότητας. Τόσο, που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι λειτουργεί και ως “πρόλογος” για το απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί. Όσοι μπερδευτούν και δεν προσέξουν τις επιλογές, που κάνουν μέσα από το Mystery Box, θα χάσουν ένα αρκετά σημαντικό, για το στάδιο που βρίσκονται, πλεονέκτημα.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, αναδεικνύει τρία υπέροχα ελληνικά υλικά αλλά προσφέρει και στον νικητή του Mystery Box πληθώρα πλεονεκτημάτων.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή για όσους δεν παρουσιάσουν πιάτα ανάλογα του επιπέδου, που ζητούν οι κριτές, έτσι ώστε να μπορέσουν να τους επιτρέψουν να βρεθούν στη δεκάδα.