Στηβ Μιλάτος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media»

Στηβ Μιλάτος

"Δεν αρκεί μια συγγνώμη αλλά δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη" ανέφερε ο Στηβ Μιλάτος.

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Φαίη Φώτου για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σχολίασε όσα γίνονται με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, το θέμα είναι να καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, τώρα που γίνεται μητέρα και νομίζω αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα στο παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό έπεσαν να την φάνε», σχολίασε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Πιστεύω ότι ήταν και δικό της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Έχει κάνει λάθη. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της και τα λάθη έρχονται. Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κατερίνα. Η Κωνσταντίνα ίσως αντιδρούσε έτσι γιατί την κουτσομπόλευαν και μάλλον αυτή τη στάση ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μια συγγνώμη, αλλά δεν αναιρεί την πράξη και την σκέψη» πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος για την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το μοντέλο τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για συνεργάτιδες οχιές: «Τη Φωτεινή Πετρογιάννη δεν την γνωρίζω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ήταν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να ανέβουν, να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους. Δεν αρκεί μια συγγνώμη αλλά δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη».