Στηβ Μιλάτος για κατηγορία βιασμού: «Θα δικαστώ, έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη»

Στηβ Μιλάτος

Ο Στηβ Μιλάτος μιλάει για πρώτη φορά για το δικαστήριο στο οποίο θα οδηγηθεί με την κατηγορία του βιασμού μιας Βρετανής τουρίστριας στη Ρόδο

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την κατηγορία βιασμού μίας Αγγλίδας τουρίστριας, η οποία τον βαραίνει και για την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

«Έχω εμπιστοσύνη στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στο τέλος η δικαιοσύνη θα δείξει. Δεν αγχώνομαι για κάτι, δεν έχω να φοβηθώ για κάτι» δηλώνει ο Στηβ Μιλάτος, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του για την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, κύριος Γιάννης Κοκκινογένης, ο οποίος τόνισε: «Η θέση της εντολέως μου ήταν εξ αρχής ξεκάθαρη όπως ξεκάθαρη ήταν και η υπόθεση. Τα περιστατικά που περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν λεπτομερή και διέπονταν από αλληλουχία σκέψης και σαφήνεια. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Δεν αξίζει να αναφερθώ σε λεπτομέρειες».

Υπενθυμίζουμε ότι στις 24 Μαΐου 2022 μία Βρετανή τουρίστρια κατήγγειλε τον Στηβ Μιλάτο στις Αρχές για βιασμό στη Ρόδο. Η απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέα δεν έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και έτσι η υπόθεση οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες.