Στις πρόβες της παράστασης «Οι καμπάνες του Έντελβαις»

Άννα Βίσση: «Στο θέατρο δεν είμαι η Άννα Βίσση η τραγουδίστρια της δισκογραφίας, είμαι μαθήτρια».

Στις 12 Φεβρουαρίου θα χτυπήσουν οι «Καμπάνες του Έντελβαις» στο Θέατρο Πάνθεον για πρώτη φορά. Η νέα όπερα του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση βρίσκεται στην τελική ευθεία για να χαρίσει στο κοινό ξεχωριστές βραδιές.

Η κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» βρέθηκε στις πρόβες του έργου και εκτός από τα εντυπωσιακά σκηνικά, εντόπισε και την Άννα Βίσση, η οποία μίλησε για τη νέα της δουλειά. 

«Μπορεί να είμαι 40 χρόνια στη δουλειά, στην πρόβα όμως έχεις την υποχρέωση να δοκιμάζεις πράγματα και ο Γιάννης Κακλέας είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να αυτοσχεδιάζει. Στις πρόβες εγώ δεν είμαι ξερόλας, προτιμώ να λέω ότι δεν ξέρω τίποτα και να το βρίσκω εκείνη την ώρα. Στο θέατρο δεν είμαι η Άννα Βίσση η τραγουδίστρια της δισκογραφίας, είμαι μαθήτρια. Παίζω έναν ρόλο που έχω την υποχρέωσει να τον βρω, δεν θα ήθελα να θυμίζω την Άννα Βίσση».

«Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του αρέσει αυτό το έργο, που δεν θα τον πιάσει, δεν θα τον ακουμπήσει, δεν θα τον αγγίξει και δεν θα τον κάνει να νιώσει όπου διαλέξει εκείνος, ο θεατής, συγκίνηση».

https://www.youtube.com/embed/mTNIdnjOcNs