«Στις Άγριες Μέλισσες θα περάσουμε δύσκολα, τρώγαμε ξύλο στο πρώτο γύρισμα»

Άγριες Μέλισσες

Νέος κύκλος με ανατροπές και... "ξύλο" έρχεται στις Άγριες Μέλισσες!

Μια συνέντευξη γεμάτη… Άγριες Μέλισσες παραχώρησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στην κάμερα του MEGA Καλημέρα. Ο ηθοποιός μίλησε για την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στο επιτυχημένο σίριαλ, την αλλαγή στον χαρακτήρα του Δούκα αλλά και τα πρώτα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, τρώγαμε ξύλο όλη την πρώτη μέρα. Θα περάσουμε πολύ δύσκολα. Νομίζω πως θα φανεί μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Προκόπη, που δεν είχα την ευκαιρία να την δείξω».

«Φαντάζομαι πως ο Αιμίλιος Χειλάκης θα φέρει όλη τη σειρά πάνω κάτω! Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην καθημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Φέτος ο Δούκας θα αλλάξει πίστα… Δεν ξέρω αν θα γίνει καλύτερος ή όχι, αλλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας».

Παράλληλα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε με χαμόγελο και στην προσωπική του ζωή. «Η σύντροφος μου είναι ηθοποιός. Έχει πολύ μεγάλη κατανόηση αλλά είναι σκληρή στην κριτική της».

«Ο γάμος μας θα γίνει φέτος. Θέλουμε και οι δυο μας να ζήσουμε αυτή τη στιγμή».