«Στις Άγριες Μέλισσες, όχι, δεν θα συμμετείχα ξανά»

Άγριες Μέλισσες

"Θα αναδείκνυα έναν ερασιτεχνισμό, ο οποίος δεν υπάρχει επάνω μου" τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα του Ευτυχείτε και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες, την οποία δεν θα επαναλάμβανε, καθώς και την φημολογούμενη επιστροφή στο «Κάτω Παρτάλι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω καμία πρόταση εδώ και 11 χρόνια να πρωταγωνιστήσω σε σίριαλ. Δεν μου έχει λείψει όμως καθόλου η τηλεόραση. Τολμώ να πω ότι είμαι χορτασμένος».

«Στις Άγριες Μέλισσες, όχι, δεν θα συμμετείχα ξανά γιατί πια θα αναδείκνυα έναν ερασιτεχνισμό, ο οποίος δεν υπάρχει επάνω μου. Μόνο επαγγελματισμός υπάρχει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Τάσος Χαλκιάς με αφορμή την πρόσφατη φιλική, άνευ πληρωμής, συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έκανα εκεί, πιστεύω ότι είχα μια συμμετοχή τόση όση αλλά μέσα στα πλαίσια της όμορφης αυτής σειράς».

Όσον αφορά με μια πιθανή αναβίωση του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» στο MEGA, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε πως «έχω την εντύπωση πως δεν θα συμβεί τέτοιο πράγμα. Είναι λόγια και αυτό συμβαίνει εδώ και έξι χρόνια. Δηλαδή από τότε που το Κάτω Παρτάλι σταμάτησε. Από τότε ακούμε ότι θα το αγοράσει ο ΑΝΤ1, θα προχωρήσουμε με τον ΑΝΤ1, θα πληρωθούμε αυτά που δεν πληρωθήκαμε».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς παραδέχθηκε πως «το ότι δεν ήμουν δούλος των χρημάτων φάνηκε γιατί είμαι απένταρος».