Στις «Άγριες Μέλισσες» αυτός θα διεκδικήσει την Δρόσω από τον Αργύρη Πανταζάρα

Άγριες Μέλισσες

Έρχεται Γολγοθάς για τη Δρόσω προσεχώς στις Άγριες Μέλισσες!

Μια προσθήκη – έκπληξη στις «Άγριες Μέλισσες» θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και σήμερα, Δευτέρα, το Πρωινό την έφερε στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, το τηλεοπτικό κοινό ενημερώθηκε για όλα όσα θα βιώσει η Δρόσω και ποιους θα συναντήσει στο δρόμο της.

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Δρόσω να φεύγει και να πηγαίνει στην Αθήνα. Θα φιλοξενηθεί από μία οικογένεια όπου δεν θα περάσει καλά και στη συνέχεια θα βρεθεί στο δρόμο της ένας περίεργος άνθρωπος, ένας τυχοδιώκτης, ο Τάκης Δοξαράς τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Μιλάμε για έναν τυχοδιώκτη, έναν λαϊκό μπουζουξή ο οποίος έχει μάθει στη ζωή να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο. Ο Τάκης είναι το πρόσωπο – κλειδί που θα οδηγήσει την Δρόσω στην Τρούμπα και στο καμπαρέ Χαβάη. Από και πέρα ξετυλίγεται μια καινούργια ιστορία στην οποία, ως μαντάμ Κούλα, θα δούμε τη Ναταλία Τσαλίκη».

Μετά από τις συγκεκριμένες εξελίξεις, ωστόσο, ήρθε και η είδηση για μια ακόμη προσθήκη στο πολυπληθές καστ της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. «Θα μπει και άλλος ένας άντρας για να διεκδικήσει τον έρωτα της Δρόσως. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιωάννη Ασκάρογλου, ο οποίος θα υποδυθεί τον αντίζηλο του Αργύρη Πανταζάρα στις Άγριες Μέλισσες. Νέος ηθοποιός με σπουδές στο θέατρο Τέχνης και έχει ζήσει για ένα διάστημα στο εξωτερικό, στην Αγγλία».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα… πέντε χρόνια μετά στις «Άγριες Μέλισσες»