Στην υγειά μας: Η συγκινητική έναρξη στην πρεμιέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ

Σπύρος Παπαδόπουλος

Τα συγκινητικά λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Δημήτρη Μητροπάνο στην έναρξη του «Στην υγειά μας».

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 30/9 για 14η χρονιά. Αυτή τη φορά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ  με ένα αφιέρωμα στον μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Και ήταν η δική του φωνή, μέσα από τη συναυλία που είχε δώσει στο Ηρώδειο το 2009 που έκανε την μουσική έναρξη της εκπομπής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε λίγο αργότερα τους τηλεθεατές με συγκίνηση για το πρόσωπο στο οποίο ήταν αφιερωμένη η βραδιά.

Τηλεθέαση: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε τους τηλεθεατές να πουν… «στην υγειά μας» με την πρεμιέρα του!

«Πολύ καλησπέρα σας. Καλησπέρα στους Έλληνες απανταχού. Καλό φθινόπωρο. 14ος χρόνος φέτος «Στην υγειά μας» εφεξής από εδώ, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα γνωστά θα κάνουμε. Θα προσπαθούμε να σας ομορφαίνουμε τα Σαββατόβραδα, να μαζευόμαστε εδώ ωραίες παρέες, να τραγουδάμε, να γελάμε, να λέμε ιστορίες, να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε.

[dfp_ads id=236982]

Λέμε το φετινό ταξίδι να το ξεκινήσουμε αφιερωμένο σε έναν μεγάλο φίλο που έφυγε πριν από 5 χρόνια… στον Δημήτρη Μητροπάνο. Μην αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα για τον Δημήτρη γιατί θα ξημερώσουμε. Εδώ μαζευτήκαμε άνθρωποι που τον ζήσανε άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, φίλοι του, συνεργάτες του. Απλώς τίποτα Δημήτρη, για να σου πούμε ένα ευχαριστώ, να σου πούμε ότι σε αγαπάμε, ότι σε θυμόμαστε και ότι σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς, για το τραγούδι, με τη φωνή σου, με τη στάση σου στη ζωή και με το αντριλίκι σου» ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του προσωπικούς φίλους και συναδέλφους του Δημήτρη Μητροπάνου, αλλά και την ορχήστρα του, μαζί με τον μαέστρο του σε μια ιδιαιτέρως φορτισμένη βραδιά.

Δείτε την έναρξη της 14ης χρονιάς του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: