Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ταξίδι στον μελωδικό κόσμο του κλαρίνου

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 21:00.

Σε ένα ταξίδι στον μελωδικό κόσμο του κλαρίνου μάς προσκαλεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 21:00.

Στο επίκεντρο της βραδιάς βρίσκεται ο δεξιοτέχνης του είδους, Θανάσης Βασιλόπουλος, αλλά και σημαντικοί ερμηνευτές που μας χαρίζουν ιδιαίτερες στιγμές και μουσικές «συμπράξεις».

Στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου η, καθηλωτική όπως πάντα, Ελένη Βιτάλη, αλλά και ο συγκινητικός για την καλλιτεχνική του αυθεντικότητα, Κώστας Χατζής.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής ο Μπάμπης Στόκας με παραδοσιακά τραγούδια, ο Χρήστος Δάντης που κινείται σε τζαζ μονοπάτια και όχι μόνο, ο απρόβλεπτος Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento που τραγουδά με τον δικό του τρόπο λαϊκές επιτυχίες, ο Μανώλης Καραντίνης με το μπουζούκι του, η Αγγελική Τουμπανάκη σε έθνικ διάθεση και ο Γιώργος Λιανός που τραγουδά αγαπημένα κομμάτια.

Στην παρέα και ο… «Αστέρας Ραχούλας», δηλαδή οι: Δάνης Κατρανίδης, Ηρώ Μανέ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αντώνης Καρυστινός, Ελένη Ουζουνίδου, Γιώργος Γάλλος, Σταύρος Σβήγκος και Νίκη Βακάλη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Γιώργος Αρμένης, Κρις Σπύρου, Κώστας Αλιμπέρτης, Μένια Αναγνωστοπούλου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Γιώργος Ποζίδης, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Άγγελος Κουτσούκης.