Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ταξίδι στον μελωδικό κόσμο του κλαρίνου με Θανάση Βασιλόπουλο και Ελένη Βιτάλη

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σε ένα ταξίδι στoν μελωδικό κόσμο του κλαρίνου μάς προσκαλεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 21:00.

Στο επίκεντρο της βραδιάς βρίσκεται ο δεξιοτέχνης του είδους, Θανάσης Βασιλόπουλος, αλλά και σημαντικοί ερμηνευτές που μας χαρίζουν ιδιαίτερες στιγμές και μουσικές «συμπράξεις».

Στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου η, καθηλωτική όπως πάντα, Ελένη Βιτάλη, αλλά και ο συγκινητικός για την καλλιτεχνική του αυθεντικότητα, Κώστας Χατζής.

[dfp_ads id=236982]

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής ο Μπάμπης Στόκας με παραδοσιακά τραγούδια, ο Χρήστος Δάντης που κινείται σε τζαζ μονοπάτια και όχι μόνο, ο απρόβλεπτος Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento που τραγουδά με τον δικό του τρόπο λαϊκές επιτυχίες, ο Μανώλης Καραντίνης με το μπουζούκι του, η Αγγελική Τουμπανάκη σε έθνικ διάθεση και ο Γιώργος Λιανός που τραγουδά αγαπημένα κομμάτια.

Στην παρέα και ο… «Αστέρας Ραχούλας», δηλαδή οι: Δάνης Κατρανίδης, Ηρώ Μανέ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αντώνης Καρυστινός, Ελένη Ουζουνίδου, Γιώργος Γάλλος, Σταύρος Σβήγκος και Νίκη Βακάλη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Γιώργος Αρμένης, Κρις Σπύρου, Κώστας Αλιμπέρτης, Μένια Αναγνωστοπούλου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Γιώργος Ποζίδης, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Άγγελος Κουτσούκης.