Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ρέμος και Γλυκερία χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές

Απόψε στις 23:15, στον Alpha...

Το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου, στις 23:15, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα.

Η εκπομπή σηκώνει αυλαία μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, ενώ μετά τη λειτουργία της Ανάστασης το σκηνικό αλλάζει και το κέφι ανεβαίνει.

Πρωταγωνιστές είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Γλυκερία, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι που μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές, σε μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

Διασκεδάζουν, τραγουδούν και χορεύουν οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Χρύσα Ρώπα, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Φανή Χαλκιά, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τζένη Μπότση, Αντώνης Καρπετόπουλος, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Μάνος Ιωάννου, Παύλος Παπαδημητρίου, Σπύρος Πούλης, Αντώνης Κρόμπας, Ιβάν Σβιτάιλο, Νικολέττα Ράλλη, Αναστασία Δρακά, Ισμήνη Νταφοπούλου και Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Άρωμα Πόντου δίνουν στη βραδιά ο Κώστας Αγέρης και οι μουσικοί του, ενώ λίγο πριν τις 12 τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συμπράττουν τόσο με τον Αντώνη Ρέμο (για πρώτη φορά) σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη όσο και με την Γλυκερία.