Στην υγειά μας ρε παιδιά: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με αγαπημένα τραγούδια, χορό και εκπλήξεις!

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο υποδέχεται το νέο χρόνο στον ΣΚΑΪ, με αγαπημένα τραγούδια, χορό και εκπλήξεις.

Η εορταστική εκπομπή ξεκινάει με μελωδίες από παιδικές φωνές. Εβδομήντα παιδιά, μέλη χορωδίας, ερμηνεύουν τραγούδια αισιοδοξίας και ελπίδας. Έκπληξη της βραδιάς, οι δυο γενιές που ανταμώνουν καλλιτεχνικά, καθώς ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Κώστας Χατζής συμπράττουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε διαχρονικά τραγούδια εν αναμονή του καινούριου χρόνου. Τα μεσάνυχτα ακριβώς, οι σαμπάνιες ανοίγουν και 40 μουσικοί της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με τους καλεσμένους, τραγουδούν τα κάλαντα και ανταλλάσσουν ευχές. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να κρατά αμείωτο το κέφι για τραγούδι και χορό.

Μαζί του χορεύουν και τραγουδούν: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο διευθυντής του κυπριακού καναλιού «ΣΙΓΜΑ», Χρύσανθος Τσουρούλης, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Έλενα Δομαζάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Γκότσης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δανάη Μεϊδάνη και η Ευανθία Τασσοπούλου.

Το μουσικό παζλ της βραδιάς συμπληρώνουν οι: Αποστολία Ζώη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Θανάση Βισκαδουράκη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Νικόλας Μπράβος, ο Σπύρος Χαριτάτος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Στέλιος Κρητικός, η Ελένη Καρακάση, η τραγουδίστρια Άντρη Καραντώνη, η Μαρία Ανδρούτσου και ο Άρης Πλασκασοβίτης.