«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αναδρομή σε σπουδαία και αξεπέραστα τραγούδια τριών θρύλων

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σήμερα στις 21:15 στον ΣΚΑΪ.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα αφιέρωμα με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα τριών κορυφαίων ερμηνευτών, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στράτου Διονυσίου και του Γιάννη Πάριου.

Οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Διονυσίου και Χάρης Βαρθακούρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μερικές μόνο από τις αναρίθμητες επιτυχίες των πατεράδων τους.

Στο στούντιο και ο Παύλος Χαϊκάλης – που αναλαμβάνει και χρέη τραγουδιστή, ο Μανώλης Καραντίνης – που μαγεύει με τις πενιές του μπουζουκιού του, η Νατάσα Ράγιου, η Ντίνα Νικολάου, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, η Μαίρη Μηλιαρέση και άλλοι καλεσμένοι που απολαμβάνουν διαχρονικά και πολυαγαπημένα ακούσματα.

Μία ιδιαίτερη εκπομπή – αναδρομή σε σπουδαία και αξεπέραστα τραγούδια τριών θρύλων της ελληνικής μουσικής μας ιστορίας, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.