Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αλλάζει μέρα προβολής ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ!

Σπύρος Παπαδόπουλος

Η έλευση του Survivor φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ.

Το ραντεβού των τηλεθεατών με τις όμορφες παρέες που σμίγουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλάζει μέρα.

Λόγω ταυτόχρονης μετάδοσης του Survivor στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00. Έτσι, τα Σαββατοκύριακά μας θα ξεκινούν πια από την Παρασκευή το βράδυ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και καλλιτέχνες που αγαπάμε.

Η μακροβιότερη εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των προγραμμάτων από πλευράς τηλεθέασης.

Η επιτυχία της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει καταγραφεί εδώ και χρόνια και οι τηλεθεατές είναι μέρος αυτής της επιτυχίας. Το 2018 έκλεισε για το στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με συνολικό ποσοστό 26,5% κατά μέσο όρο για όλο το χρόνο (963.000 τηλεθεατές) ενώ το εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρακολούθησαν 1.355.000 τηλεθεατές (μερίδιο 35,7%).

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για συγκεκριμένο διάστημα αλλάζει μέρα μετάδοσης – η μουσική απόλαυση και το κέφι δεν αλλάζουν!