Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον ΣΚΑΙ.

Στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση είναι αφιερωμένη η εκπομπή Στην Υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Παρόντες  η γυναίκα του Μεταξία και ο γιος του Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Μια βραδιά ξεχωριστή με τραγούδια αγαπημένα, αφηγήσεις και αρχειακό υλικό από διάφορα στιγμιότυπα της ζωής του και της καριέρας του θα μας ταξιδέψουν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή, ενός κορυφαίου ερμηνευτή που άφησε το στίγμα του στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.

Τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ερμηνεύουν οι: Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Τσέρτος, Στέλιος Διονυσίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Χάρης Βαρθακούρης, Ασπασία Στρατηγού, Γιώργος Καραδήμος και ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος.

Τη συντροφιά συμπληρώνουν οι: Αιμιλία Υψηλάντη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δήμητρα Στογιάννη, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Πατούλης, Μαρίνα Πατούλη, Γιάννης Πολίτης, ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η Ντίνα Νικολάου, ο Νικόλας Βαφειάδης και ο Λευτέρης Κοντουλάκος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!