«Στην πρώτη εφημερίδα που δούλεψα με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής και μου είπε «αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο»!

Η δημοσιογράφος εξομολογείται για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στον επαγγελματικό χώρο και μάλιστα όχι εκείνον της τηλεόρασης, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ένα περιστατικό που έχει συμβεί και στην ίδια.

[dfp_ads id=236982]

«Μου έχει συμβεί κι εμένα να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία που μπορεί να ξεκινάς τότε τη δουλειά σου και βρίσκεσαι ανάμεσα σε μεγάλα κεφάλια και φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου. Δεν είναι ότι δέχεσαι ή δεν δέχεσαι, είναι ότι συμβαίνει κάτι και δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.

Στην πρώτη εφημερίδα που πήγα και δούλεψα, το θυμάμαι σαν χθες. Με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής στο εσωτερικό και μου λέει «αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο». Βάζω το κλάματα και τότε ήταν αρχισυντάκτης μας πολύ γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων. Με βοήθησε ο άνθρωπος.Ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Μου είπε θα κάτσεις εδώ και μαζί θα το αντιμετωπίσουμε. Πήγα και τους είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό θα παραιτηθώ. Μίλησα, αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι κοπέλες αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!