«Στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας, τα κανάλια επιμένουν να μας ταΐζουν σκουπίδια»

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι απελπισμένοι πιο εύκολα πιάνονται από τη δυσκολία και τη δυστυχία ενός άλλου».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «πέρασε από κοσκινο» τα τηλεοπτικά προγράμματα μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα και την εκπομπή Εμείς.

«Δεν ξέρω αν έκανε τεράστια επιτυχία το Power of Love γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ, διότι δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ. Μπράβο στο Power of Love που έκανε 30%. Η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμουν, αλλά δεν με εκπλήσσει κιόλας εάν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Συν τοις άλλοις νομίζω ότι υπάρχει προϊόν το οποίο είναι χειρότερο από το Power of Love, δεν θυμάμαι λέγεται Game of Love;

[dfp_ads id=236982]

Το θέμα δεν είναι τι φαντάζομαι ή τι δεν φαντάζομαι. Το θέμα είναι ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας, τα κανάλια επιμένουν να μας ταΐζουν σκουπίδια. Και πιστεύω ότι εκεί πέρα υπάρχει και μια πολιτική σκοπιμότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εκπομπές ενημέρωσης δεν υπάρχουν πλέον στην ελληνική τηλεόραση. Θα μου πεις ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα. Υπήρχαν όμως συγκεκριμένες ενημερωτικές ζώνες τις οποίες τα κανάλια σέβονταν και υπηρετούσαν. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτό», ανέφερε σχετικά με τα ριάλιτι σχέσεων και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι απελπισμένοι πιο εύκολα πιάνονται από τη δυσκολία και τη δυστυχία ενός άλλου, παρά από την εποικοδομητική σχέση με κάποιον άλλον. Όταν είσαι με 400 ευρώ σύνταξη που θα σου τα κάνει τώρα 300 και θα το ρίξει σε κάποιον άλλον, δεν έχεις νομίζω κουράγιο να κάτσεις να ασχοληθείς με τα υψηλά, τα βαθιά και τα ουσιώδη, διότι μέσα σου κατοικεί ένα τεράστιο «άι σιχτίρ».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!