Στην πίεση: Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πρεμιέρα, πάρα πολύ συγκινημένη, στο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Στην πίεση, Ευγενία Σαμαρά

"Νομίζω ότι είναι ωραία τα Σαββατοκύριακα, μας πάνε και πιο πολύ" τόνισε, με νόημα, η Ευγενία Σαμαρά.

Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, ήρθε η Ευγενία Σαμαρά με το νέο παιχνίδι «Στην πίεση» το απόγευμα της Κυριακής.

Με όμορφη διάθεση και χαμόγελο, η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια εισήλθε στο πλατό το νέου προγράμματος και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στο νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα. «Είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι για τρίτη χρονιά εδώ στην ΕΡΤ και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια θα τα λέμε τα Σαββατοκύριακα και νομίζω ότι είναι ωραία τα Σαββατοκύριακα, μας πάνε και πιο πολύ» σημείωσε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά στην παρθενική πρώτη για το νέο τηλεπαιχνίδι.

«Θα ‘μαστε έτσι πιο χαλαροί, πιο ξεκούραστοι, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το παιχνίδι. Γι’ αυτόν τον κύκλο τον πρωτοποριακό, τον φωτεινό παντογνώστη γιατί τα ξέρει όλα και θα το ανακαλύψετε και εσείς αυτό στη συνέχεια. Θα μας διασκεδάσει αυτός ο κύκλος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά θα μας έχει ταυτόχρονα και στην πίεση».

Αμέσως μετά, δε, η παρουσιάστρια του νέο πρότζεκτ της δημόσιας τηλεόρασης γνώρισε τις δυο πρώτες ομάδες και τους εξήγησε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού το οποίο και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Έτσι, λοιπόν, το ολοκαίνουργιο «Στην πίεση» με την Ευγενία Σαμαρά έκανε πρεμιέρα στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα…