Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης ο ημιτελικός του DWTS 4

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαγωνίστηκαν σκληρά για να περάσουν στον τελικό, γνωρίζοντας ότι η μάχη θα ήταν σκληρή και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Κατερίνα Στικούδη πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο, ενώ η Κλέλια Παντάζη μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή μας αποχαιρέτησε στον ημιτελικό.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις –Καίτη Γαρμπή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Γερονικολού-, πολλές διαφημίσεις και υπερβολικό σχολιασμό που κούρασε σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις μεταξύ Δούκισσας Νομικού και Γιάννη Λάτσιου. Το show ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 00:30 με την ανακοίνωση των φιναλίστ. Πόσοι τηλεθεατές το παρακολούθησαν;

Στο 38,3% έκλεισε ο μέσος όρος τηλεθέασης του ημιτελικού του DWTS 4, ανεβάζοντας με εξαιρετική ευκολία την prime time ζώνη του ΑΝΤ1 στην κορυφή. Ελληνικές και ξένες ταινίες έριξαν τα υπόλοιπα κανάλια εκείνες τις ώρες στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να απειλήσει στο ελάχιστο το show που άγγιξε λίγο πριν το τέλος το 42%!

Στο δυναμικό κοινό, αν και οι επιδόσεις ήταν λίγο χαμηλότερες, η πρωτιά ήρθε στο DWTS με ιδιαίτερη άνεση, καθώς συγκέντρωσε το 33,5%, φτάνοντας μετά τα μεσάνυχτα στο 37,7%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης