«Στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια»

Νίκος Σεργιανόπουλος

«Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή Παντελίδη, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση».

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και όσα βίωσε όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016, ενώ αποκάλυψε πως στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το γεγονός.

«Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο…

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε αρχικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Αν δεν είχα σχέση με την τηλεόραση και ήμουν στο σπίτι, θα ήθελα να δω την κηδεία του Παντελή Παντελίδη τηλεοπτικά. Όπως θα δεις και την κηδεία ενός πολιτικού… Όσοι πολιτικοί ηγέτες έχουν πεθάνει, έχουμε δει live και την κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα. Όταν υπάρχει σεβασμός από το κανάλι και τον παρουσιαστή, όλα μπορείς να τα πετύχεις με τον σωστό τρόπο.

Ο θάνατος του Παντελή με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα, όπως το βιώσαμε και με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά. Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή, με πείραξε πάρα πολύ αυτό και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση. Ήταν συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι “πήγε στην κηδεία κι έβαλε τζελ στο μαλλί”… Αυτοί οι καραγκιόζηδες δηλαδή να βγαίνουν και να κρίνουν έτσι κάποιους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα, αλλά γενικά όσους ήμασταν κοντά στον Παντελή», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.