«Στην εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμουν εγώ»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Ο γάμος μου δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι επίσημο, υπάρχει και το διαζύγιο κανονικά", λέει ο Στηβ Μιλάτος.

Λίγο μετά τον γάμο του και το διαζύγιο express, ο Στηβ Μιλάτος μιλά στο Πάμε Δανάη για το πως οδηγήθηκε στον χωρισμό, ενώ κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θα πήγαινα μόνο σαν κριτής στο GNTM. Στα υπόλοιπα πολύ ευχαρίστως, θα δοκίμαζα. Μου είχαν κάνει πρόταση για τη Φάρμα αλλά δεν δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος. Ήταν στις αρχές του γάμου μου, ο οποίος δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι επίσημο, υπάρχει και το διαζύγιο κανονικά. Ήταν κάτι ωραίο, έληξε. Το να αγαπάς έναν άνθρωπο είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά μετά στη σχέση, όταν αρχίζουν και αλλάζουν κάποια πράγματα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν υπάρχει μια ασυνεννοησία χαρακτήρων, η οποία εξελίσσεται αλλά παρ’ όλα αυτά εσύ προσπαθείς και δεν καταλήγει κάπου… Πάλι καλά που δεν προχώρησε κι άλλο, σε παιδί», εξομολογείται ο Στηβ Μιλάτος.

«Στην εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμουν εγώ. Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός, δεν μου είχαν εξηγήσει κάποια πράγματα… Δεν μου είπαν τι θέλουν από εμένα. Όταν σε παρατάνε και σου λένε επιβίωσε και μετά βγαίνεις εσύ λίγο χάλια, είναι κακό», λέει ο Στηβ Μιλάτος.