«Στην εκπομπή κάνει κουμάντο μόνο η Ελένη Μενεγάκη. Με έβγαλε από τον αέρα μετά το Πάσχα»

Ελένη Μενεγάκη

«Μπορώ να σου πω με ειλικρίνεια ότι ποτέ δεν έγινε καμία κουβέντα. Το άφησα έτσι. Κρίνεις ότι δεν θέλεις να έχεις μετά το Πάσχα εμένα στον τηλεοπτικό αέρα, εγώ δεν θα σου πω τίποτα».

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα συνεργάστηκε για μία σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, η αποχώρησή της από την εκπομπή υπήρξε σιωπηρή, πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική χρονιά. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλα στα Αποκαλυπτικά.

[dfp_ads id=236982]

«Στην Ελένη Μενεγάκη είναι άλλη εκπομπή, άλλη παρουσιάστρια, άλλη Τζωρτζέλα. Όπως λέει και ο Θέμης Μάλλης, πέρυσι ήμουν η Τζωρτζέλα της σιωπής και φέτος είμαι η Τζωρτζέλα της πάρλας. Ήμουν σε καταστολή, ήμουν σε νιρβάνα. Δεν ξέρω τι μου είχε συμβεί πέρυσι. Με είχαν ψεκάσει;», αναρωτήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κάνει μόνο αυτή κουμάντο. Εγώ έβγαινα καθαρά στον αέρα μέχρι και το Πάσχα, μετά το Πάσχα δεν ήμουν στον αέρα. Μπορώ να σου πω με ειλικρίνεια ότι ποτέ δεν έγινε καμία κουβέντα. Το άφησα έτσι. Κρίνεις ότι δεν θέλεις να έχεις μετά το Πάσχα εμένα στον τηλεοπτικό αέρα, εγώ δεν θα σου πω τίποτα», κατέληξε.