«Στην αρχή ήμουν αρνητική για το Survivor, έγινε και μια συγκυρία που τράκαρα άσχημα…»

τηλεθέαση

«Η μαμά μου δεν ξέρει ότι θα πάω στο Survivor».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να μην αντέχει την πείνα, μπορείς αρχικά να ήταν αρνητική στην σκέψη να βρεθεί στο Survivor, αλλά η φεύγει για Άγιο Δομίνικο και ας μην έχει πει κάτι στη μαμά της…

[dfp_ads id=236982]

«Στην αρχή ήμουν αρνητική για το Survivor. Έγινε και μια συγκυρία που τράκαρα άσχημα. Εγώ δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Απλά συνειδητοποιείς πολύ έντονα ότι η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή και σύντομη. Όλοι θεωρούν ότι το Survivor μου ταιριάζει πάρα πολύ. Γιατί με έχετε για κομάντο δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορώ να πεινάω είμαι ο χειρότερος άνθρωπος. Δεν έχω κάνει καν οργανωμένο κάμπινγκ, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ έξω, αλλά όλο αυτό με εξιτάρει. Με εξιτάρει στο να καταφέρουμε να μάθουμε τον τρόπο που επιβιώναμε όπως τότε οι πρόγονοι.

Και η προβολή είναι κίνητρο. Εννοείται πια πως στις μέρες μας έχουμε ανάγκη την τηλεόραση γιατί έχει μια μεγάλη δύναμη. Η μαμά μου δεν το ξέρει θα το μάθει από την κάμερα. Όταν της ανέφερα την πρόταση μόνο που δεν βγήκε από το τηλέφωνο. Είναι η τελευταία τρέλα, δεν θα ξανακάνω άλλη, θα μαζευτώ μετά» δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Happy Day.