Στικούδη – Αρναούτογλου έλυσαν on air τις «διαφορές» τους – Πήρε το μέρος της ο Σταρόβας!

Οι μπηχτές του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την ακύρωση της Παρασκευής προκάλεσαν εκνευρισμό στην τραγουδίστρια.

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη είχε ακυρώσει την εμφάνιση της στα Καρντάσιανς, αν και νωρίτερα είχε κάνει διαγωνισμό για τους θαυμαστές της, ώστε να μπορέσουν κάποιοι από αυτούς να παρευρεθούν στην εκπομπή, γράφοντας μάλιστα ένα μήνυμα μέσω twitter για την απόφαση της.

Στην live χθεσινή εκπομπή των Καρντάσιανς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να λύσουν on air το θέμα και να εξηγήσουν τους λόγους που αναβλήθηκε η εμφάνιση της…

«Σε περιμέναμε την προηγούμενη φορά, δεν ήρθες…την Παρακευή εννοώ που είχαμε τον Κώστα Γκουσγκούνη καλεσμένο.» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Στικούδη απάντησε με νόημα: «Θέλεις τώρα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; Θες να το συζητήσουμε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, άμα θέλεις μπαίνω ξεκάθαρα…»

«Όταν φέρνουμε ανθρώπους που θα μιλήσουμε… γιατί οι άνθρωποι έιναι αξιοπρεπέστατοι. Και δε θα κρίνουμε εμείς τι κάνει ο καθένας, Αλλά όταν η συζήτηση θα αρχίσει να γίνεται πιο juicy και πιο ερωτική, σίγουρα στο κοινό εδώ που δεν μπορεί αν το αποφύγει, γιατί στο σπίτι μπορεί να το αποφύγει, δε θέλουμε να είναι και για αυτό εκείνη την ημέρα δε φέραμε ηλικίες μικρές» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Στικούδη να ανταποδίδει τη σπόντα…

«Μερικές φορές οι συνεννοήσεις πρέπει να γίνονται λίγο πιο ξεκάθαρες. Εγώ θα σου πω ένα πράγμα και συμφωνω απολύτως μαζί σου. Το να έρθω εδώ με παιδιά ανήλικα, είτε αυτό έχει να κάνει με έμένα είτε με τον τρόπο που τα βλέπω. Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό και θα ερχονταν παιδάκια μικρά με τις μανούλες τους. θεώρησα λοιπόν σωστό να μην έρθουν. Πέρα από αυτό, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου και αν το παίζω σεμνότυφη, και ότι α αποφάσισα δεν προκαλώ δεν κάνω. Η δουλειά μας είναι κάτι τελείως διαφορετικό με τον τρόπο που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που φερόμαστε, με τους φίλους μας την οικογένεια μας, τη σχέση που εχουμε. Το να μπαίνω σε ένα ρόλο είτε σε ένα βιντεοκλιπ είτε στη σκηνή είναι ακριβώς όπως ο ηθοποιός. Μπορεί κάποιες φορές να χρειαστεί να φορέσω ένα κορμάκι, μπορεί κάποια στιγμή να κάνω κάτι που να είναι προκλητικό, μπορεί να είναι επιθετικό. Είναι ρόλοι» 

Στο θέμα πήρε θέση και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ρίχνοντας τη δική του μπηχτή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πήρε το μέρος της τραγουδίστριας:
«Εγω τι να πω τώρα. Καλά έκανες ζουζούνα μου, επειδή δε γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι ατυχής η επιλογή, αφφού σε έπιασε μια μανία να τα πούμε όλα. Η άποψη μου είναι πως είναι ατυχής επιλογή μια πολύ όμορφη κοπέλα, οποιαδήποτε Κατερίνα Στικούδη, ο συνδυασμός ήταν λίγο περίεργος με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ας πούμε. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα το ίδιο προφανώς»