Στιγμές έντονης αμηχανίας ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι, άστο εσύ»!

Δήμητρα Παπαδοπούλου

«Να σου πω κάτι, άσε τη βιογραφία μου τώρα! Αυτή είναι για μετά θάνατον»!

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε με λαμπερό χαμόγελο τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο Πρωινό. Η αγαπημένη ηθοποιός, όμως, φαίνεται πως αντιμετώπιζε κάποιες …μικροενοχλήσεις.

[dfp_ads id=236982]

«Συγγνώμη, εγώ έχω ένα καλαμάκι, το μπουκάλι όμως που είναι;», αναρωτήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου ψάχνοντας το νερό. Στη συνέχεια, όταν η Φαίη Σκορδά επισήμανε ότι η ηθοποιός είναι αγαπητή και στις γυναίκες, εκείνη απάντησε: «Ναι; Να κάνω πρωινό, πιστεύεις»;

«Έχεις κάνει και εκπομπές…», σημείωσε η Φαίη. «Εγώ; Πότε καλέ;», ρώτησε όλο απορία η Δήμητρα.

Κορυφαία στιγμή, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό τι μουσική ακούει. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε παρατήρηση ότι η μουσική που ακουγόταν ως «χαλί» ήταν δυνατά!

Στη συνέχεια ήρθαν οι ερωτήσεις για το παρελθόν και η ηθοποιός είπε ελαφρώς ενοχλημένη: «Να σου πω κάτι, άσε τη βιογραφία μου τώρα! Αυτή είναι για μετά θάνατον! Πάμε στα δικά μας».

Στην εκπνοή της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά χαιρέτησε την καλεσμένη της ρωτώντας: «Πότε θα σου κάνω το αφιέρωμα, να πούμε για τα παιδικά χρόνια»; Τι το ‘θελε; «Όχι! Όχι! Αυτό δεν είναι η ώρα, είναι βιογραφία. Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι αγάπη μου, άστο εσύ! Εσύ είσαι για το παρόν!», απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.