Στιγμές αγωνίας για τη Λίτσα Γιαγκούση στα Βίλια – «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά»

Λίτσα Γιαγκούση

«Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ», λέει η Λίτσα Γιαγκούση.

Στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει μετακομίσει μόνιμα στα Βίλια τα τελευταία χρόνια, ζει στιγμές αγωνίας, καθώς η φωτιά βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι της.

«Είμαστε όλοι καλά! Είμαι πολύ κοντά στις εστίες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση και είμαι στα 300 μέτρα. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες ήρθε η αστυνομία και μας είπε να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη θα φεύγαμε», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση συνέχισε: «Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες».

«Υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση αυτή τη στιγμή. Μαύρος καπνός στα 300 μέτρα. Και όχι σε ένα σημείο, αλλά σε δυο-τρία. Ευτυχώς που φυσάει λίγο. Δε το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, πονάει η ψυχή μου. Είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε επίσης η Λίτσα Γιαγκούση.