«Στη Βόρεια Ήπειρο που πήγα το καλοκαίρι μου είπαν ότι είναι περήφανοι που δεν έκρυψα την καταγωγή μου»

Naya

«Μετά από μένα βγήκαν και άλλοι καλλιτέχνες και το είπαν».

Στο “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Naya, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μίλησε ανοικτά για την καταγωγή της, ενώ αποκάλυψε πως το αφεντικό της σε ένα νυχτερινό κέντρο της είπε, ουσιαστικά, να κάνει κονσομασιόν για να βγάλει περισσότερα χρήματα.

«Έχω ακούσει πολλές φορές να μου λένε… από φωνή κορμάρα. Έγινα χορεύτρια από πείσμα γιατί υπήρχε κάποιος που με αμφισβητούσε. Έπιασα δουλειά σε ένα κέντρο διασκέδασης, μπουζούκια, στο οποίο οι συνθήκες ήταν πραγματικά κακές. Μου είχε πει η αφεντικίνα τότε ότι… αν θες περισσότερα χρήματα κάνε παρέα στους πελάτες. Και της είχα πει ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω περισσότερα χρήματα.

Το καλοκαίρι που πήγα στη Βόρεια Ήπειρο, μου έλεγαν “είμαστε περήφανοι που το είπες και δεν το έκρυψες” και επίσης μετά από μένα βγήκαν και άλλοι καλλιτέχνες.

Δεν θα μπορούσα να βγω με κάποιον που γνώρισα μέσα από τα social media. Μου στέλνουν φωτογραφίες με… προσωπικές στιγμές στο Instagram, αλλά το αστείο είναι πως τις ανοίγουν πρώτα οι συνεργάτες μου», είπε η Νάγια.