«Στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά, θα του κάνω μήνυση» – «Κόκκαλο» Λιάγκας και Σκορδά

Βάνα Μπάρμπα

"Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως", είπε έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα.

Ενώ η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας την αποχαιρετούσαν, η Βάνα Μπάρμπα πήρε τον λόγο στο φινάλε της κουβέντας τους στο Πρωινό και έκανε μια αποκάλυψη που συντάραξε τους πάντες. Οι παρουσιαστές έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε τα εξής: «Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους.

Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα.

Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά».