«Στεναχωριέμαι που την πρώτη χρονιά μου είπαν να πάω στο Survivor και είπα όχι»

Survivor
«Έγώ φταίω που δεν συμβαδίζω με την εποχή».

Η Τραϊάνα Ανανία σε συνέντευξή της στο Splash μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και τις δυσκολίες του θεάτρου, τα ριάλιτι και αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε που απέρριψε την πρόταση που είχε για να συμμετέχει στην πρώτη χρονιά του Survivor στον ΣΚΑΙ.

«Το τραγούδι το κάνω εδώ και 7 χρόνια, απλώς δεν το ξέρετε εσείς. Και χορεύτρια πριν δέκα χρόνια. Δηλαδή το 2007-2009 χόρευα και μετά το 2010 μπήκα κατευθείαν στα μπουζούκια και τραγούδησα. Μετά κάποια στιγμή ήρθε και το τηλεοπτικό. Αλλά αυτό ήρθε μετά. Το θέατρο έχει τη δυσκολία ότι δεν πληρώνεσαι. Από την αρχή που πας να το ξεκινήσεις λες θα φάω 10 ώρες τη μέρα, θα κάνω πρόβες και δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει, αν θα πληρωθώ, πόσο θα πάει. Όλο αυτό δυσκολεύει. Σίγουρα όταν είσαι στο θέατρο, είναι τόσο τεταμένες οι καταστάσεις, γιατί έχεις όλα αυτά τα ερωτηματικά να σε κυνηγάνε, που όλοι συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε στο Survivor. Δηλαδή το θέατρο είναι Survivor.

Εγώ σαν καλλιτέχνης οφείλω να κατανοώ την τάση της εποχής. Εφόσον αυτή τη στιγμή ο Έλληνας, που πεινάμε όλοι, είμαστε σε αυτή την κατάντια τελοσπάντων, έχει την ανάγκη να αφεθεί 3 ώρες σε κάτι ελαφρύ, δεν μπορώ εγώ να το κατηγορήσω αυτό, γιατί σου εξηγώ ότι είναι η ανάγκη της εποχής. Άμα η εποχή έχει αυτή την ανάγκη, δεν πάει εγώ σαν καλλιτέχνης να πηγαίνω πίσω να κάνω διαδηλώσεις; Δεν γίνεται κάτι με αυτό.

Εγώ στεναχωριέμαι που την πρώτη χρονιά μου είπαν να πάω στο Survivor και δεν πήγα. Είπα όχι. Εκεί στεναχωρήθηκα μετά. Γιατί εφόσον κατάλαβαν όλοι στην παραγωγή τι θέλει ο κόσμος, πρέπει να τους ακούμε λίγο. Αν έχουν μαζευτεί δέκα μυαλά και πιστεύουν φουλ στο Survivor, ότι θα πάει και με καλούν να πάω, με ξανακαλούν και δεν πηγαίνω, για εμένα, εγώ φταίω που δεν συμβαδίζω με την εποχή. Καλώς ή κακώς… Δεν πήγα γιατί σκεφτόμουν αυτά που λες. Ότι έρχομαι από τους «Συμμαθητές». Φαντάσου στην πρώτη χρονιά του Survivor έτρεχε η τρίτη χρονιά των «Συμμαθητών». Αν έμπαινα στο Survivor θα ήμουν απέναντι στους «Συμμαθητές», που οι «Συμμαθητές» όντως κατέβηκαν από 40% πήγαν 10% λόγω του Survivor. Θα ήμουν κι εγώ απέναντι; Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό ηθικά μέσα μου», ανέφερε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!