Στέλλα Κονιτοπούλου: «Το πανηγύρι είναι μια ακραία κατάσταση, ξεφεύγουν και κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα»

Στέλλα Κονιτοπούλου

"Δεν καταλαβαίνουν και αφήνονται εκεί πολύ..." τονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Την Στέλλα Κονιτοπούλου φιλοξένησε η Αθηναϊδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action 24. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η αγαπημένη εκπρόσωπος του νησιώτικου τραγουδιού μας αναφέρθηκε στην εμπειρία που έχει βιώσει επί πολλά χρόνια στα πανηγύρια αλλά και τις ακρότητες που έχει συναντήσει σε αυτά.

Ειδικότερα, η Στέλλα Κονιτοπούλου δήλωσε πως «το πανηγύρι είναι μια πολύ ακραία κατάσταση. Τουλάχιστον τότε που ξεκίνησα εγώ, αν και σήμερα είναι επίσης, ήταν ακραίες οι καταστάσεις στα λεγόμενα πανηγύρια. Όσοι συμμετέχουν σε αυτά, όχι όλοι αλλά ένα μέρος, όταν πιουν, από κάποια στιγμή και μετά ξεφεύγουν και κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα».

«Εγώ έχω να πω ένα σκηνικό που έχει αποτυπωθεί τη μνήμη μου, όταν ήμουν 13 χρονών, που πήγα για πρώτη φορά σε πανηγύρι με την οικογένεια μου κιόλας. Τότε πετούσαν χρήματα και δεν κάναμε συμφωνία πριν να πάμε στη δουλειά. Την χαρτούρα, έτσι λεγόταν και υπήρχε μια κούτα μπροστά μας όπως και σειρά χορού. Δηλαδή κάποιος από το συγκρότημα κρατούσε τη σειρά χορού, ποιος θα χορέψει, με νούμερα. Σηκώνεται μια παρέα, χόρευαν όλο το βράδυ και δεν καθόταν κάτω, κάποια στιγμή οι άλλοι από κάτω άρχισαν να διαμαρτύρονται και γίνεται ένα καβγάς τρομερός όπου τελικά χάλασε και το πανηγύρι».

«Ένα αυτό και μια δεύτερη φορά. Δεν καταλαβαίνουν και αφήνονται εκεί πολύ! «Είναι δικό μου το μέρος» σκέφτονται και νιώθουν οικία. Επειδή είναι και οικείο το πανηγύρι στον κόσμο μιας και έχει τα σουβλάκια, τις μπύρες, τον χορό και δεν είναι στημένο» συμπλήρωσε, επίσης, η Στέλλα Κονιτοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα και το Action 24.