Στέλλα Κονιτοπούλου: «Θα σου πω κάτι που ούτε ο άνδρας μου δεν το ξέρει»

Στέλλα Κονιτοπούλου

"Πειρασμοί υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι τι επιλογές κάνει ο καθένας" δήλωσε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως έχει καταφέρει τόσα χρόνια να διατηρήσει αλώβητο τον γάμο της αλλά και γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν λέω ότι δεν έχουν υπάρξει στην σχέση μας τόσα χρόνια τσακωμοί και προβλήματα. Όμως αυτός ο άνθρωπος έχει δείξει ότι με στηρίζει με αγαπάει κι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ψαχνόμουν ποτέ κι αν θέλεις να σου πω και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Το θεωρούσα άσχημο για εμένα να μάθει ο κόσμος ότι μπορεί να έχω μια δεύτερη σχέση ή οτιδήποτε. Δεν το δεχόμουνα. Πολλές φορές είχα στην δουλειά μου διάφορα αλλά σταματούσα το συναίσθημα από μόνη μου. Αυτό ούτε ο άνδρας μου δεν το ξέρει αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν είναι ότι έχω κάνει κάτι κακό. Το σταματούσα πριν καν αρχίσει. Πειρασμοί υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι τι επιλογές κάνει ο καθένας.

Έχω ένα παιδί κι είχα δύο αποβολές. Είχα κολλήσει ένα μικρόβιο από μία πισίνα, πήγα στον γιατρό 2,5 μηνών και μου λέει το έχασες το παιδί. Κι είχα μία πριν από την γέννηση της Αγγελικής.»