Στέλλα Καλλή: Η εμπειρία που έζησε στη Νέα Υόρκη με την πτώση των Δίδυμων Πύργων!

«Είχα μάθημα στο πανεπιστήμιο και…».

Για τα όσα έζησε στη Νέα Υόρκη, την ημέρα που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι, μίλησε η Στέλλα Καλλή, κατά την παρουσία της σήμερα το πρωί στα “Καλημερούδια”.

«Έχουμε και μια άλλη κοινή εμπειρία. Όταν ήσουν στη Νέα Υόρκη με όλο αυτό που είχε γίνει με τους Δίδυμους Πύργους, που ήσουν εκεί, ήμουν κι εγώ εκεί, σε κάποια άλλη πλευρά της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα πράγμα που το έζησα κι εγώ από κοντά live και τα είδα. Εσύ πως το διαχειρίστηκες; Όχι μόνο εσύ, αλλά και η οικογένειά σου, η οποία πρέπει να τρελάθηκε», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Στέλλα Καλλή είπε με τη σειρά της: «Εμείς δεν καταλαβαίναμε την έκταση. Μας έδιωξαν από το πανεπιστήμιο κάποια στιγμή. Είχαμε μάθημα εκείνη την ώρα, μπαίνει κάποιος μέσα, λέει κάτι στον καθηγητή και μας λέει “εντάξει, έγινε ένα ατύχημα και πρέπει να φύγουμε”. Λέμε κι εμείς “ουάου, χάνουμε το μάθημα, πάμε σπίτι”. Και όταν βγήκαμε στο προαύλιο και μάθαμε τι έγινε, πάθαμε σοκ. Οι γονείς μου με βρήκαν μετά από κάτι ώρες. Ταξίδεψα ένα μήνα μετά και οι πτήσεις ήταν άδειες, φοβόταν ο κόσμος».