Στέλλα Γκίκα για Άγριες Μέλισσες – «Είναι κάτι που ούτε μπορώ να το διανοηθώ»

Στέλλα Γκίκα

Όσα πρόδωσε η Στέλλα Γκίκα για τις δύσκολες συναισθηματικά σκηνές που γύρισε στις Άγριες Μέλισσες!

Την ηθοποιό Στέλλα Γκίκα συνάντησε, το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός που ξεχώρισε ως μητέρα της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μέσα σε όλα, για τη συγκλονιστική σκηνή στο νεκροτομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Γκίκα σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 πως «είναι ένα πολύ ακραίο γεγονός το να χάνει ένας γονιός το παιδί του. Πάρα πολύ ακραίο και σίγουρα έχει και μια επικινδυνότητα η αναπαράσταση μιας τόσο μεγάλης στιγμής. Με φόβισε, δεν το κρύβω, ενώ φοβόμουν πάρα πολύ να δω την σκηνή».

«Πως θα έχει βγει αυτό, πως θα είναι… Μήπως είναι πολύ, μήπως είναι υπερβολικό, μήπως είναι ψεύτικο… Είναι δύσκολη αλλά στην αρχή την κοιτούσα λίγο κρυμμένη αλλά μετά συγκινήθηκα» πρόσθεσε, με ειλίκρίνεια, η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες. «Δεν έχω πολύ μεγάλη επαφή με τα social media γιατί είμαι μιας άλλης γενιάς και το αποφεύγω λίγο. Πήρα όμως πολύ καλά μηνύματα από τους φίλους μου και τους οικείους μου».

«Την ηρωίδα που ερμηνεύω την έχει συνθλίψει αυτό το γεγονός, ο θάνατος της Θεοδοσίας, γιατί εκτός από αυτό ξέρει ότι είναι ένοχη. Αν δεχόταν να την πάρει δηλαδή μαζί της, δεν θα συνέβαινε αυτό. Αυτό είναι κάτι που τώρα που το λέμε ούτε μπορώ να το διανοηθώ. Πως μπορεί να νιώθει» συμπλήρωσε η Στέλλα Γκίκα.

Σε συνέντευξη καρδιάς η Στέλλα Γκίκα στην κάμερα του Πρωινού…