Στέλλα Γκαντώνα: «Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ το νυφικό και την εκκλησία, άσε που δεν είναι της μόδας πια»

Στέλλα Γκαντώνα

"Δεν θα μου άρεσε να έμπαινα σε μια διαδικασία να κάνω ένα παιδί μόνο για να πω ότι έχω κάνει ένα παιδί" δηλώνει η Στέλλα Γκαντώνα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Στέλλα Γκαντώνα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η γοητευτική παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην επαγγελματική της διαδρομή και της δυσκολίες λόγω φύλου, την προσωπική της ζωή και την συντροφικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Γκαντώνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με έχουν δυσκολέψει περιστατικά, που δεν έχω μπορέσει να κρατηθώ, όταν έχω απέναντι μου συνομιλητές οι οποίοι αισθάνομαι ότι ελαφρώς έχουν μια «υποτιμητική» διάθεση απέναντι μου επειδή είμαι γυναίκα και όχι άντρας. Ευτυχώς είναι εξαιρέσεις. Βεβαίως και υπάρχει ακόμα αυτό στον χώρο μας οπότε φροντίζω με τον τρόπο μου να τους βάζω στη θέση τους».

«Είμαι άρρωστη με την οικογένεια μου! Είμαι «μαμάκιας», «μπαμπάκιας», με την αδελφή μου πολύ δεμένες. Είμαστε τετραμελής οικογένεια, είμαι και το μικρότερο παιδί, οπότε είμαστε πολύ δεμένοι και το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας θα είναι η μαμά μου, κλασική περίπτωση. Αν με πάρει και δεν το σηκώσω, αρχίζει και παίρνει 100 χιλιάδες τηλέφωνα, ανησυχεί και αυτό για το παιδί που εν τω μεταξύ το παιδί δεν είναι και κανένα μωρό».

«Μου το λένε και οι δικοί μου αλλά και άλλοι, «ρε παιδί μου, πότε θα παντρευτείς για να κάνεις ένα παιδί;». Αυτά όμως δεν έρχονται κατά παραγγελία. Πρέπει να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος, να βρεθείτε, να δέσει το γλυκό και από εκεί και πέρα δεν θα μου άρεσε να έμπαινα σε μια διαδικασία να κάνω ένα παιδί μόνο για να πω ότι έχω κάνει ένα παιδί. Το παιδί δεν είναι ούτε αξεσουάρ ούτε κάτι τέτοιο. Οπότε όπως έρθουν τα πράγματα, το βασικό για μένα είναι κάθε άνθρωπος να είναι καλά» πρόσθεσε, επίσης, η Στέλλα Γκαντώνα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Δεν το έχω ονειρευτεί ποτέ αυτό, όχι. Ονειρεύουμαι να περνάω καλά στην καθημερινότητα μου με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, με τις παρέες μου, με τους γονείς μου. Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ το νυφικό και την εκκλησία. Άσε που δεν είναι και της μόδας πια, είναι τα σύμφωνα».