Στέλλα Γεωργιάδου: «Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω»

Στέλλα Γεωργιάδου

"Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό" ανέφερε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Την Στέλλα Γεωργιάδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, το φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

«Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό».

Για τον Μπερλουσκόνι «Είχα βρεθεί σε ένα πάρτι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έγραψαν ότι είχαμε σχέση. Με φλέρταρε αλλά δεν ήταν απρεπής».

Για την αφίσα «Αρνήθηκα να είμαι στην ίδια αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο».

Όπως λέει η ίδια: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία βιωματική περιγραφή για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Για την σειρά του MEGA «Famagusta» η Στέλλα Γεωργιάδου είπε: «Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και θα μας καθηλώσει».

«Θυμάμαι σκηνές παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπορετά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου», συμπλήρωσε κλείνοντας.