Στέλιος Ρόκκος: «Όταν έπαθα το έμφραγμα, ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου»

Στέλιος Ρόκκος

"Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη" αποκαλύπτει ο Στέλιος Ρόκκος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν και υπέστη έμφραγμα.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος εξομολογήθηκε πως «όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου για να μπω στο αμάξι και λέω «να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή». Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη».

«Είχαμε μπει σε ένα τριπ να πάμε εκδρομή με την μηχανή! Τέλος, αυτό. Δεν είναι black humor, είναι η αλήθεια γιατί αυτό με πείραζε εκείνη την στιγμή. Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή. Αλήθεια λέω πως δεν μου πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό εκείνη τη στιγμή».

«Ήμουν πολύ ψύχραιμος γιατί δεν γίνεται να μην είσαι και ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν σου αφήνει περιθώριο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στον γιατρούλη, γιατί αν το προλάβεις αυτό είναι αστείο. Δεν είναι τίποτα. Δηλαδή το κρυολόγημα είναι πιο ανησυχητικό πολλές φορές. Αυτό, άμα το προλάβεις, είναι αστείο. Δηλαδή όταν είδα τι ήταν και πως το γιάτρεψαν, ήταν αστείο» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Στέλιος Ρόκκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.