Στέλιος Ρόκκος: «Με τον Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φούσκα, διαλύθηκε σε χρόνο dt»

Στέλιος Ρόκκος

"Όταν βλέπω τον Κασσελάκη να μιλάει για αριστερά, θέλω μετά να βάλω Σεφερλή και μετά δεν ξέρω και γω τι" τόνισε ο Στέλιος Ρόκκος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στις πρόσφατες πολυσυζητημένες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου όσο και τις πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διαφωνώ ριζικά αν και τον ξέρω τόσα χρόνια από τη νύχτα τον Αχιλλέα. Διαφωνώ ριζικά με τον τρόπο. Χάνεις το δίκιο σου έτσι. Ειδικά με τον Αλκίνοο (σ.σ. Ιωαννίδη) ήταν τραγικό. Αν και δεν ήμουν φαν του Κασσελάκη, δεν το αντιμετωπίζεις έτσι σεξιστικά και ομοφοβικά».

«Είναι πολύ υγιές να έχει ο καθένας μια άποψη και να την εκφράζει και αν υποστεί και τις συνέπειες. Με αυτό που έκανε, ο Αχιλλέας δεν έχει υποστεί καμία συνέπεια και έχει ξαναβγεί δήμαρχος με μεγάλο ποσοστό. Οπότε συμφωνεί η τοπική κοινωνία, εγώ όμως όχι γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος. Αν και διαφωνώ ριζικά με τον κ. Κασσελάκη. Μάλλον δεν διαφωνώ με τον Κασσελάκη, διαφωνώ με τον κόσμο και την κυρία που πάει να ψηφίσει, την ρωτάνε τι θα ψηφίσει και λέει «δεν θυμάμαι το όνομα του, αυτό το ομορφόπαιδο». Διαφωνώ με αυτή την κοινωνία. Που πας καλή μου κυρία να ψηφίσεις αυτό το ομορφόπαιδο που δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Δηλαδή το ομορφόπαιδο θα ψηφίσεις;».

«Ποια είναι η πολιτική βούληση; Δηλαδή πας να ψηφίσεις το ομορφόπαιδο! Και χαίρομαι καμιά φορά γιατί με τον Τσίπρα ανακαλύψαμε ότι δεν γίνεται διαπραγμάτευση στο χρέος μας και με τον Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φούσκα. Διαλύθηκε σε χρόνο dt! Όταν βλέπω τον Κασσελάκη να μιλάει για αριστερά, θέλω μετά να βάλω Σεφερλή και μετά δεν ξέρω και γω τι» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Στέλιος Ρόκκος στη νέα του συνέντευξη.