Στέλιος Ρόκκος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μας στην αρχή, αργήσαμε να συνεννοηθούμε»

Στέλιος Ρόκκος

"Πολλές φορές αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι, μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις", παραδέχεται ο τραγουδιστής.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός άνοιξε την καρδιά του στον Γιώργο Λιάγκα μιλώντας για την ξαφνική απώλεια του αδελφού του πριν από μερικούς μήνες, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στις συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα του χώρου.

«Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά και τα δύο, έχουν πολύ χιούμορ και έχουμε γίνει και οικογενειακοί φίλοι», δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος για τους δύο συναδέλφους του με τους οποίους έχουν μοιραστεί την ίδια νυχτερινή πίστα.

«Αρχικά στη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πέρασα καλά, αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε. Πολλές φορές αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι, μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις», παραδέχεται αμέσως μετά ο τραγουδιστής.

«Με την Πάολα έχω δουλέψει επτά φορές, έχουμε τρομερή χημεία. Στο τέλος μένουν οι άνθρωποι. Όταν ακούς ότι κάτι πάει να γίνει ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που δεν σε ενδιαφέρουν, μπορεί να πας γιατί σε εξιτάρει η χημεία», παραδέχεται στη συνέχεια της συνέντευξης ο Στέλιος Ρόκκος.

«Προσπαθώ πολύ, γιατί πρέπει αλλά ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι δύσκολο, δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Στέλιος Ρόκκος.