Στέλιος Ρόκκος: «Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι στρέιτ ή γκέι, έπαιζαν πολλά μέσα στο μυαλό τους»

Στέλιος Ρόκκος

"Αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα, για τους άλλους για αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές" δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που άκουγε σε μικρή ηλικία λόγω των στυλιστικών του επιλογών και της ενασχόλησής του με τη μουσική.

«Αναγκαστικά ήμουν μοναχικό παιδί. Αυτά που με ενδιέφεραν τότε δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ. Τα παιδιά δεν ασχολούνταν με τη μουσική αλλά με γεωργικές δουλειές. Ήμουν και λίγο δακτυλοδεικτούμενος» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Όταν φορούσα στα 15 σκουλαρίκι, δεν είχε βάλει κανένας. Με ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι στρέιτ ή γκέι. Έπαιζαν πολλά μέσα στο μυαλό τους. Από την αγάπη δεν έχασε κανείς. Όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει που μπαίνουν στη φάση να λιθοβολήσουν το διαφορετικό για αυτούς… Μερικούς τους ξέρω, ας ηρεμήσουν λίγο. Ειδικά με κάτι παπάδες τρελαίνομαι. Αν ήταν ξεκάθαρο για εμένα ότι ήμουν καραστρέιτ, δεν γίνεται πιο πολύ. Οποιοδήποτε θηλυκό ήθελα να το… Αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα, για τους άλλους για αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές.» σημείωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Πηγή εικόνας NDP