Στέλιος Παρλιάρος: «Στο παρελθόν δεν ακούγαμε πολλά για εμένα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου;»

"Πριν από πολλά χρόνια είχα γελάσει, γιατί χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν από τον ΑΝΤ1".
Στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός pastry chef μιλά για τη σχέση του με την τηλεόραση, τις φημολογούμενες κόντρες στον χώρο της μαγειρικής που του έχουν χρεώσει κατά καιρούς, ενώ δηλώνει αντίθετος στη μόδα της σοκολάτας Ντουμπάι που το τελευταίο διάστημα έχει κυριαρχήσει διεθνώς στη ζαχαροπλαστική.
«Έχουν περάσει 16 χρόνια από την πρώτη μου εκπομπή στις «Γλυκές Αλχημείες» και χαίρομαι, γιατί βλέπω ότι ο κόσμος έχει εκπαιδευτεί ως προς το γλυκό. Η τηλεόραση σαφώς με βοήθησε πολύ, είναι καλή αλλά πρέπει να ξέρεις να την χειριστείς κιόλας, γιατί αν αφεθείς, σου γυρίζει μπούμερανγκ», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.
«Πριν από πολλά χρόνια είχα γελάσει, γιατί χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν από τον ΑΝΤ1. Μου λέει «είμαι από το Dancing with the stars, θα θέλαμε να συμμετάσχετε κι εσείς στον νέο κύκλο». Της λέω: μάλλον πλάκα μου κάνετε, εγώ φτιάχνω γλυκά, δεν θα βγω να χορέψω. Την αγαπώ την τηλεόραση, κατά καιρούς το συζητάω να επιστρέψω αλλά πρέπει να είναι και κάτι που να μου κάνει το κλικ», περιγράφει στη συνέχεια.
«Και με την Ελένη (Ψυχούλη) είμαστε φίλοι χρόνια, με τον Άκη (Πετρετζίκη) χθες πίναμε καφέ και αυτά συζητούσαμε. Δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία κόντρα, καθένας έχει την ταυτότητά του και κάνει κάτι διαφορετικό. Τον Άκη τον αγαπώ για αυτό που κάνει, η Ελένη είναι αυτή που είναι. Επίσης, στο παρελθόν δεν ακούγαμε πολλά για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου; Είναι επίσης πολύ φίλη και αγαπητή. Σε εμάς δεν συμβαίνουν αυτά, επικοινωνούμε και αγαπιόμαστε», ξεκαθαρίζει ο Στέλιος Παρλιάρος για τις φημολογούμενες κόντρες στον χώρο της μαγειρικής.
«Αρνούμαι να φτιάξω σοκολάτα Ντουμπάι. Δεν μου αρέσουν τα μαζικά πράγματα και είναι κάτι πάρα πολύ γλυκό για μένα. Μαθαίνεται παντού, γίνεται μόδα αλλά στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα», απαντά ο Στέλιος Παρλιάρος για το νέο trend που έχει κατακλείσει την αγορά της ζαχαροπλαστικής διεθνώς.