Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν με έχουν πολιορκήσει κανάλια γιατί ίσως…»

Στέλιος Παρλιάρος

«Δεν θα συμμετείχα σε κάποιο ριάλιτι μαγειρικής, δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Ο Στέλιος Παρλιάρος θα συνεχίσει όπως δήλωσε την τηλεοπτική εκπομπή του για 11η χρονιά. Ο ίδιος μίλησε για τη μόδα της μαγειρικής και τα ριάλιτι αλλά και αν θα αναλάμβανε το ρόλο κάποιου κριτή…

«Είναι πάρα πολύ μόδα. Όταν ξεκίνησα πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο μόδα. Υπήρχε ως ένθετο η μαγειρική στις εκπομπές, όπως έτυχε κι εγώ να είμαι πιο παλιά. Μετά άρχισαν και γίνονταν μόδα τα περιοδικά, τα βιβλία, οι τηλεστάρ, τα ριάλιτι. Νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσει, θα σταματήσει όλο αυτό το σκηνικό, αλλά παρόλα αυτά έχει μια ανθήσει. Κάνει και καλό, κάνει και κακό. Τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο κακά, γιατί βλέπουν όλο αυτό το ριάλιτι και λένε «α είναι εύκολο», δεν είναι έτσι η μαγειρική. Το ριάλιτι είναι ριάλιτι, όπως θα δει ένα άλλο show, βλέπει κι αυτό. Υπάρχουν εκπομπές που είναι πιο διδακτικές και βλέπεις μια πιο ολοκληρωμένη συνταγή. Τηλεόραση είναι και όποιος θέλει την ανοίγει, όποιος θέλει την κλείνει, σε όποιο πρόγραμμα θέλει.

[dfp_ads id=236982]

Είναι δύσκολο να συμμετέχω γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει. Δεν μπορώ να είναι ο κριτής. Δεν μπορώ να είμαι ο αυστηρός. Δεν μπορώ να κάνω τέτοιου είδους χιούμορ. Χαίρομαι με τους συναδέλφους μου που μπορούν και το κάνουν. Είμαι ένας άλλος χαρακτήρας. Πολλοί μου λένε για το Bake Off τώρα. Αν μου το ζητούσαν, δεν θα μπορούσα να πάω και λόγω χρόνου και γιατί δεν μπορώ να κάνω αυτό το ρόλο. Αυτό που κάνω και το κάνω τόσα χρόνια. Που είμαι πολύ ήπιος και κάνω γλυκό, αυτό θέλω να κάνω.

Δεν με έχουν πολιορκήσει κανάλια γιατί ίσως έχω βγάλει και το χαρακτήρα μου, ποιος είμαι και πως λειτουργώ. Δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης. Αν δεν με θέλει ο κόσμος θα φύγω από την τηλεόραση. Δεν είμαι αυτός που θα γυρίζει τα κανάλια. Κι αν έφυγα από το MEGA έφυγα λόγω συγκυριών. Δεν θα είχα φύγει από το MEGA», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!