Στέλιος Νιάκαρης: «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο ζούμε οι άντρες»

Στέλιος Νιάκαρης

"Η γυναίκα καρατάει το σπίτι και ο άνδρας είναι κυνηγός" επανέλαβε ο Στέλιος Νιάκαρης.

Ο Στέλιος Νιάκαρης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση περί άνδρα κυνηγού και γυναίκας που κρατάει το σπίτι θέλοντας, μάλλον, να διορθώσει τα όσα είπε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Νιάκαρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η γυναίκα καρατάει το σπίτι και ο άνδρας είναι κυνηγός. Ο άνδρας είναι αυτός που φέρνει το φαγητό στο τραπέζι. Θα μπορούσε να μεταφραστεί τη σήμερον ημέραν ότι ο άνδρας δουλεύει και η γυναίκα δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι. Δεν είπα εγώ αυτό. Καμία σχέση. Ούτε μίλησα για νοικοκυριό ούτε μίλησα για το σπίτι αυτό καθ’ αυτό. Όταν λέμε σπίτι εννοούσα την στέγη της σχέσης. Η βάση της σχέσης είναι η γυναίκα, μην ξεχνάμε ότι για μια γυναίκα και για ένα αυτοκίνητο ζούμε οι άντρες. Δεν είναι πάντα τα πράγματα που θέλουμε, είμαστε λίγο πιο απλοί».

«Οι γυναίκες βάζουν τους άντρες στον ίσιο δρόμο. Η αλήθεια είναι αυτή» συμπλήρωσε ο Στέλιος Νιάκαρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. «Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω μιλήσει υποτιμητικά για τίποτα απλά έχουν παρερμηνευτεί κάποιες δηλώσεις μου».