Στέλιος Λεγάκης: «Όσο περνάνε τα χρόνια αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τι είχε γίνει τότε»

Στέλιος Λεγάκης

"Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά, οπότε είμαστε στα τρία. Δεν ξέρω αν πάμε για... τέταρτο, είναι πολλά", παραδέχεται ο νεαρός τραγουδιστής στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη μίλησε ο Στέλιος Λεγάκης. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Κουρκούλη, τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πριν από αρκετά χρόνια αλλά και τα συναισθήματά του μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

«Η συνεργασία με τον Νίκο (Κουρκούλη) είναι κάτι που συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Είναι μέντορας και μπορώ να πω με σιγουριά πλέον ότι είναι από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – ανθρώπους στον χώρο. Θέλω πάρα πολύ να του δώσω τραγούδι, είναι πολύ επιλεκτικός, δύσκολος… πελάτης», δηλώνει ο Στέλιος Λεγάκης.

Τι θυμάται από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»; Θα παρότρυνε έναν νέο καλλιτέχνη να δοκιμάσει την τύχη του μέσα από ένα talent show;

«Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν κάτι που είχα συνειδητοποιήσει στο 100%. Όσο περνάνε τα χρόνια, αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τι είχε γίνει τότε. Θεωρώ ότι τα talent show είναι μια καλή ευκαιρία, διότι σε βλέπει πολύς κόσμος», απαντά ο νεαρός τραγουδιστής στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Ήμουν μέσα στη γέννα, πόναγε πάρα πολύ το κεφάλι μου, ήμασταν ήδη τρεις μέρες άυπνοι και μας πήραν να πάμε μέσα και πραγματικά δακρύζαμε και οι δύο και κλαίγαμε», εξομολογείται ο Στέλιος Λεγάκης για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

«Η γυναίκα μου έχει ήδη άλλα δύο παιδιά, οπότε είμαστε στα τρία. Με εμένα τέσσερα, γιατί εγώ παιδί είμαι ακόμα. Δεν ξέρω αν πάμε για… τέταρτο γιατί είναι πολλά τα παιδιά», καταλήγει ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ.