Στέλιος Λεγάκης: «Λιποθύμησα πριν μπω στη γέννηση της κόρης μου»

Στέλιος Λεγάκης

"Είμαι άπειρα χαζομπαμπάς" εξομολογήθηκε ο Στέλιος Λεγάκης.

Με αφορμή τις εμφανίσεις πλάι στον Νίκο Κουρκούλη, ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, δε, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός της κόρης του στην καθημερινότητα και την σχέση με την σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Λεγάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το γούρι του 2023 για μένα νομίζω πως είναι η κόρη μου. Πλέον είναι 3 μηνών. Είμαι άπειρα χαζομπαμπάς. Η στιγμή που την πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά ήταν μέσα στη γέννα, όπου μπήκα και λιποθύμησα πριν μπω. Δεν ξέρω γιατί».

«Έπιασα το χεράκι της όταν βγήκε και η αλήθεια είναι ότι δεν το συνειδητοποίησα ότι πιάνω το χεράκι του παιδιού μου. Και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Δηλαδή την κοιτάζω και μένω έτσι».

«Της τραγουδάω πάρα πολύ. Νομίζω πως για όλους τους νέους γονείς στην αρχή είναι δύσκολη η αλλαγή, μέχρι να βρεις τα πατήματα τώρα έχουμε βρει με την σύντροφο μου πάλι ο ένας τον άλλον γιατί το πρώτο δίμηνο ήμασταν χαμένοι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέλιος Λεγάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο STAR. «Θα την ονομάσουμε Μιχαέλια την μικρή, από τον τον πατέρα μου, τον Μιχάλη και το Αέλια που άρεσε στη σύντροφο μου».