Στέλιος Λεγάκης και Ειριάννα Συρίγου θα γίνουν σε λίγες μέρες για πρώτη φορά γονείς

Στέλιος Λεγάκης

"Με την Ειριάννα είμαστε 10 μήνες. Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε μαζί", λέει ο Στέλιος Λεγάκης.

Ο Στέλιος Λεγάκης και η Ειριάννα Συρίγου διανύουν μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο στην κοινή τους ζωή, καθώς τέλος Φεβρουαρίου αναμένουν να έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, αν και είναι μόλις 10 μήνες μαζί, δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τα νέα για την εγκυμοσύνη, ενώ σχεδιάζουν και τον γάμο τους για το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Νιώθω τέλεια! Γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή μου. Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, κοντεύει και έχω τρελαθεί», είπε ο Στέλιος Λεγάκης στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και συνέχισε: «Με την Ειριάννα είμαστε 10 μήνες. Από την πρώτη μέρα που βγήκαμε, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε μαζί».

«Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε… Το παιδί είναι κορίτσι. Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας», εξομολογήθηκε η Ειριάννα Συρίγου, με τον τραγουδιστή να τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη ζωή του αν δεν είχε δίπλα του «μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο».