Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Η απάντησή μου στον πρωθυπουργό είναι αυτή… Συνεχίζω να κάνω το ταξίδι μου…»

Στέλιος Κυμπουρόπουλος

"Αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα, η οποία πιστεύει σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να με εκμεταλλευτούν".

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με την απόφασή του να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μαθημένος να μην το βάζει κάτω, αλλά και να αγωνίζεται με περίσσευμα ψυχής και για τους άλλους ανθρώπους, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και έδωσε στο Πρωινό μια διαφορετική συνέντευξη…

«Θέλω να προσφέρω, θέλω να βάλω το λιθαράκι μου και αυτό που με έχει μάθει η ζωή να το κάνω πολιτικό λόγο και πολιτική κίνηση. Έχω περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και θέλω οι νέοι άνθρωποι να μην περάσουν αυτά που πέρασε ένας άνθρωπος που γεννήθηκε το 1985.

Οι γονείς μου είναι ήρεμη δύναμη. Επειδή όμως δεν τυχαίνει να έχουν όλοι οι άνθρωποι που είναι ανάπηροι αυτούς τους γονείς, γι’ αυτό εγώ παλεύω και θέλω να δημιουργηθεί αυτή η υπηρεσία του κράτους που θα είναι προσωπικοί βοηθοί. Στο εξωτερικό τα έχουν λύσει αυτά τα ζητήματα και αυτό είναι που διεκδικώ. Πιστεύω ότι μπορεί η πολιτική σκηνή να αλλάξει».

«Η απάντησή μου στον πρωθυπουργό είναι αυτή: συνεχίζω να κάνω το ταξίδι μου, να μιλάω για τον λόγο που εγώ θέλω να είμαι εδώ και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πράγματα στην Ελλάδα και να αλλάξω την καθημερινότητά μας. Αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα, η οποία πιστεύει σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να με εκμεταλλευτούν. Είμαι εδώ σταθερά όρθιος και προχωράω.

Η απάντησή μου είναι η πορεία μου. Η πορεία που έχει ξεκινήσει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι τις 26 Μαΐου. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει και αυτός που δείχνει την πραγματικότητα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…