Στέλιος Κρητικός: Το περιστατικό στο Survivor που δεν “έπιασαν” οι κάμερες!

Στέλιος Κρητικός

Δείτε τι είπε ο γνωστός ηθοποιός…

Ο Στέλιος Κρητικός φιλοξενήθηκε, μαζί τους δύο γιους του, στο Dot, όπου μίλησε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εμπειρία του στο Survivor και όχι μόνο. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και την λιποθυμία του, την οποία δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

[dfp_ads id=236982]

«Ο γιος μου με ρώτησε ήδη για να πάει του χρόνου στο Survivor. Του είπα όχι! Είναι μικρός… Θέλω να αποκτήσει στη ζωή του πράγματα με τη δική του δύναμη, με το δικό του μυαλό, με τη δική του δουλειά. Να καλλιεργήσει πρώτα τον εαυτό του, να καλλιεργήσει τον χαρακτήρα του και μετά να μπει. Αλλά όχι του χρόνου. Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ δύσκολο. Ήξερα που πήγα. Το ότι ξεπεράσαμε τα όρια της πείνας και της αδυναμίας, το να φτάνω στο σημείο να κάνω πέντε λεπτά να σηκωθώ…

Στέλιος Κρητικός: «Είναι κάτι που δεν το ξέρει κανείς, ούτε τα παιδιά μου…»

Ζαλιζόμουν, όχι μόνο εγώ, όλοι μας. Εγώ άναβα κάθε μέρα τη φωτιά, ο Γιάννης Τσίλης μαγείρευε, κάναμε τις περισσότερες δουλειές. Όλα τα παιδιά βοηθούσαν, αλλά εμείς αναλάβαμε όλο το βάρος χωρίς να το έχουμε συζητήσει. Απλά μας τράβηξε από την αρχή. Ήρθε η στιγμή που εγώ φυσώντας τη φωτιά, έπεσα με το κεφάλι κάτω, λιποθύμησα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε τι είπε ο Στέλιος Κρητικός για το Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!