Στέλιος Κρητικός: «Κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο, είπα την αλήθεια στα παιδιά»

Στέλιος Κρητικός

"Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω. Ήμασταν από 20 χρονών μαζί και είχε περάσει το ερωτικό κομμάτι", εξομολογείται ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τον δεύτερο γιο του, Άρη, βρέθηκαν την Τετάρτη στο Πρωινό. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώτη του σύζυγο.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μοιραζόμαστε πράγματα μαζί, θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί. Όταν έλειπα εγώ στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας, είχαν πάει όλοι μαζί στο σπίτι της μικρής.

Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Θέλει μάχη για να το καταφέρεις αυτό. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και μέσα στο σπίτι δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Οποιαδήποτε διαφωνία την συζητάμε και την λύνουμε επί τόπου», είπε ο Στέλιος Κρητικός και στη συνέχεια περιέγραψε πώς ακριβώς είχε φύγει από το σπίτι όταν πήρε την απόφαση να χωρίσει:

«Εγώ ξέρω τι πέρασα. Έφυγα μια μέρα από το σπίτι και κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Σε σέβομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο γιατί μου έχεις χαρίσει δύο υπέροχα πλάσματα. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να προδώσω στον κόσμο είσαι εσύ. Οπότε για να μην σε κοροϊδέψω είναι καλύτερο να φύγω. Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω. Ήμασταν από 20 χρονών μαζί και είχε περάσει το ερωτικό κομμάτι».

«Είπα την αλήθεια και στα παιδιά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα εγώ να είμαι εντάξει απέναντί τους», τόνισε ο Στέλιος Κρητικός.