Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ, μου έβγαλε ταυτότητα»

Στέλιος Κρητικός

«Μετά το Survivor έγινα ο Στέλιος Κρητικός, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, την αγωνία του να είναι σωστός πατέρας, αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Από πάρα πολύ νωρίς συνειδητοποίησα τι σημαίνει ευτυχία. Από τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί ένιωσα τόσο ευλογημένος που είπα πως θέλω να το ξαναζήσω. Γνώρισα τη σύζυγό μου, την Κάτια, που την ερωτεύτηκα τρελά και ήρθαν όλα από μόνα τους. Η αγωνία μου ήταν να είμαι ένας κάλος πατέρας και να φανώ αντάξιος στα θέλω τους.

Με τα παιδιά μου είμαστε φίλοι και μοιραζόμαστε τα πάντα. Η διαφορά από τα αγόρια στα κορίτσια είναι τα παιχνίδια. Η αντοχή δεν είναι ίδια στα 49 μου αλλά το ισοψηφίζω με την εμπειρία, είμαι πιο ψύχραιμος. Η προσωπική μου αγωνία είναι τα καταφέρω, να ζήσω τις χαρές τους και αυτό το ταξίδι», είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός είπε στη συνέχεια: «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ, μού έβγαλε ταυτότητα. Μετά το Survivor έγινα ο Στέλιος Κρητικός, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός. Έχω δική μου σχολή θεάτρου και χορού.

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το τρίτο μου παιδικό παραμύθι “Από τη χάρτινη πόλη λιονταρίνα – μπαλαρίνα”. Θεατρικά είμαι στο θέατρο Mπρόντγουει με την παράσταση “Cock” κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Στο κάστινγκ για τη σειρά “Τρία μίλια” πήραν τον γιο μου αντί για εμένα και χάρηκα πολύ».