Στέλιος Κρητικός: «Έτσι αξιοποίησα τα χρήματα που έβγαλα από το Survivor»

Στέλιος Κρητικός

"Θα έμπαινα ξανά στο Survivor αν τα χρήματα ήταν αρκετά" παραδέχθηκε ο Στέλιος Κρητικός.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αξιοποίησει το χρηματικό ποσό που πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Survivor είναι πάρα πολά τα χρήματα. Θα έμπαινα ξανά αν τα χρήματα ήταν αρκετά. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Το έκανα, την έζησα την εμπειρία αλλά πάλι και στην εμπειρία εκείνη έπαιξαν ρόλο και τα χρήματα».

«Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα την σχολή θεάτρου και χορού που έχω μαζί με την σύζυγο μου. Οπότε από αυτό γεννήθηκε ένα τεράστιο πράγμα που με εξέλιξε σαν καλλιτέχνη ένα εκατομμύριο της εκατό».

«Σιχαίνομαι την λέξη συμβουλή για αυτό και στα παιδιά μου λέω την άποψη μου. Η συμβουλή θεωρώ ότι έχει και ένα κομμάτι πράξης από πίσω. Το λάθος που κάνουμε οι γονείς είναι ότι προσπαθούμε να μην πειράξει και να μην στεναχωρήσει κανένας το παιδί μας και το κάνουμε πρώτα εμείς στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε να φανταστούμε» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.